Afgelopen 4 dagen heb ik samen met mijn stage begeleider vertoefd in het altijd zonnige Limburg. Stage begeleider? Jawel, begin 2006 heb ik stage gelopen bij bouwkundig adviesbureau BOS. Arjen was hier mijn begeleider. Het is erg prettig stage lopen als je collega ook fietsmaf is.
We reden in die tijd beiden bij de mountainbike club Noordveluwe. Zo heb ik deze stageplaats ook gevonden.
Arjen vroeg mij 3 weken geleden of ik zin had om een paar daagjes te gaan biken in Limland. Tuurlijk zei ik! Waarom niet…had mij namelijk voorgenomen om dit soort dingen te gaan doen in de vakantie, dus het kwam goed uit!
Dinsdag zijn we afgereisd naar limburg met een klein peugeotje, 2 tentjes en 2 fietsen. Meer heb je niet nodig. We stonden op de panorama camping in Gulpen. Net zoals veel brede Amsterdammers. We hebben die paar dagen heerlijk weer gehad! Echt wel geluk mee gehad. Op een paar buien na dan…maarja boeie. Elke dag hebben we een tocht gemaakt van zo’n 70km op de moutainbike. Dat zijn telkens 2 uitgezette routes achter elkaar. Het was echt heerlijk! Kwam ook door m’n benen hoor, want deze wisten van geen ophouden. Elke dag kon ik omhoog blijven rammen. Zo hard als ik wilde. Helemaal goed dus.
We hebben onszelf getrakteerd op een middagje Maastricht waarna we naar Therme 2000 zijn gegaan! Een echte sauna…het was even wennen. Maar het was toch wel echt super lekker. Op zich wel voor herhaling vatbaar, maar ik denk niet dat je me vaak zal zien bij de Zwaluwhoeve…

[image=img/08haibike.jpg]