Jullie hebben erg lang niets van mij gehoord. Dat klopt. M’n Vader zit nu al 2 maanden te zeuren dat ik er echt wat op moet zetten. Zin heb ik er alleen totaal niet in. Waarom niet? Ten eerste omdat ik een enorme hekel heb aan schrijven. Mensen zeggen wel van goh wat schrijf je leuk etc. Maar dan kijk ik naar andere blogs en dan denk ik van hmm die van andere zijn veel leuker hoor! Ten tweede heb ik gewoon niet zoveel te melden. In de tijd naar de Alpe d’Huez toe gebeurde er elke week wel iets nu maar weinig. Toch zal ik even vertellen wat er de afgelopen 2/3 maanden is gebeurd.

Nadat mijn verstandskies er uit is gehaald is mijn conditie zoals ik zelfs had voorspeld enorm gekelderd. Maar je kan jezelf ook het graf inpraten dus misschien ligt het daar ook wel een beetje aan. Het fietsen interesseerde met niet zo meer dus ben ik maar wat meer gaan stappen en uitgaan. Dat beviel me wel. Maar toch begint het fietsen dan weer te kriebelen. Afgelopen 3/4weken ben ik weer met de groep aan het meegaan. Gelukkig kan ik het bijhouden! Het gaat zelfs elke week een beetje beter.

Maar het allerbelangrijkste is dat het ook erg goed gaat met mijn gezondheid. Fietsen misschien niet op zo’n hoog niveau maar ik heb me nog nooit zo goed gevoeld :)…