Dag dag mensen! Na een 2 weken niets van mij te hebben laten horen, hier dan eindelijk weer een stukje. De 3e Kuur heb ik weer verteerd, het ging allemaal redelijk, ik verteerde hem net zo snel als kuurtje 2, maar dat is denk ik ook logisch want hoe meer kuren je gehad hebt hoe langer het herstel ook gaat duren, dit begin ik nu echt te merken.
Maar gelukkig ging het vanaf woensdag in de 2e week weer helemaal voor de wind en oelde ik mij weer topfit :). er konden er weer leuke dingen worden gedaan! Dus donderdagavond naar een vriendin in Nijmegen geweest wat weer erg gezellig was! Vrijdag zaterdag en zondag lekker bij vrienden over de vloer geweest.

Ik begin dit ook allemaal veel meer te waarderen dan vroeger, normaal ging ik naar vrienden toe…en vond ik het niet echt bijzonder. Maar nu zie ik dat je er toch best dankbaar voor kan zijn! want stel je voor als ik jullie nou niet had. Dan was het toch allemaal een stuk lastiger! bedankt daarvoor.

Maandag was het tijd voor nummer 4 van de 8. Eerst weer even wezen bloedprikken om te kijken of mijn bloedwaardes goed genoeg waren voor nummer 4. Gelukkig de zuster kon mij weer vertellen ‘bloed is goed’. O@#$f gadver weer een week ziek? Dat blijft toch lastig maarja het is de enige manier op beter te worden, dus ondergaan we er weer 1 :). Nu nummer 4 er ook in zit ben ik op de helft!… opzich is het allemaal best snel gegaan als je zo terugkijkt. Nu maar hopen dat de aankomende 10 weken net zo snel gaan. Met de feestdagen in aantocht denk ik dat dat wel gaat lukken.
Gister toen ik thuiskwam van de 4e ben ik weer meteen als een wrak in m’n bed gedoken, ik was me toch kapot, ook vanacht heb ik weer als een blok geslapen. Wat overigens normaal is hoor, want alle vorige kuren was ik ook ontzettend moe de eerste 2 dagen. Nou dan ga ik even verder met veel water drinken en een beetje hangen.

Hier nog even het verschil van voor en na de kuur. Ik doe me ogen echt niet ‘alsof’! 🙂