Allemaal gelukkig nieuwjaar nog! Weet niet of ik het nog mag zeggen, maar ik doe het toch. Er zijn toch wel veel dingen gebeurd in 2008 die ik niet verwacht had. M’n propedeuse halen, maar d’r was ook nog iets anders. Iets met kanker. Die had ik niet echt zien aankomen. Gelukkig gaan de behandelingen daarvoor erg goed en heb er erg veel vertrouwen in dat de aankomende chemo de laatste is.

De laatste kuur, de 3 uit 4. Was aardig pittig zoals ik al zei. Maar hij zit er in! M’n lichaam is er weer bovenop aan het komen. Voel me goed. Heb al weer even voor het huis op de noren gestaan! Schaatsen, uithijgen, schaatsen… Maar elke dag gaat dat vooruit. Tot misschien wel weer een toertocht aan het einde van januari. Hoop het wel! Want sporten tijdens de chemo’s is erg goed voor je. Stond in een artikel in de stentor!

Dat sporten doe ik niet zoveel als ik zou willen. Want ik heb er ook vaak geen zin in. Omdat je weet dat je 3 weken later weer voor pampus ligt. Maar aan de andere kant voel je je wel stukken beter als je toch even op die fietsen hebt gezeten. Dus daar moet ik maar aan denken… Zo heb ik vandaag echt heerlijk op de schaats gestaan. Op het wolderwijd! en een ijs! Ge-wel-dig, net een spiegel zo strak, glad. Echt uniek…Foto’s spreken voor zich denk ik. Klik maar links op de kleine foto.