Afgelopen week is het allemaal weer rustig verlopen, ben lekker de draad weer aan het oppakken op school en ben lekker bezig voor de Stichting B.A.S daar gaat toch zo stiekem weg wel erg veel tijd inzitten.

Donderdagochtend was het weer tijd voor een omegawave test, de test ging goed er zat weer vooruitgang in. Alleen was er goed te zien dat ik nog beter mijn rust moet pakken, oftewel meer slapen. Maar dat is toch erg lastig aangezien ik 6 maanden vergooit heb… op één of andere manier wil je dat toch een beetje inhalen, weer lekker weggaan zonder dat je er erg over na hoeft te denken. Donderdag lekker Utrecht in geweest en daar een nachtje overgebleven.

Vorige week ben ik ook nog bij de longarts geweest voor een controle vanwege de longinfectie begin dit jaar. Ik werd verwacht bij Dr. Gans hij stuurde me eerst naar röntgen om een foto maken van mijn longen. Hij kan zo vaststellen of m’n longen helemaal schoon zijn. Toen ik in de wachtkamer zat te wachten op het maken van de foto, zag ik links van mij de poster van Stichting B.A.S. hangen 😀 erg koel als andere mensen dat voor jou hebben opgehangen…
Foto gemaakt en ik weer op weg naar Dr. Gans. Hij zei ‘kijk zo horen longen er uit te zien’ dus ik antwoorden van ó en van wie zijn die?! (dit was niet duidelijk namelijk) ‘deze zijn van jou!’ Dus ik oooo lekker dan. En toen zei hij veel plezier op de Alpe d’Huez en de groeten…..