Alweer een week sinds het laatste bericht! Er is intussen ook best veel gebeurd. Met als hoogtepunten een radio uitzending en een mooi krantenbericht met foto in de Stentor van vrijdag j.l.. Maar afgelopen maandag was er eerst de controle in het UMC.

Zoals altijd moest er eerst bloed geprikt worden. Het duurde even voordat een mooi plekje was gevonden in mijn arm. Er zit behoorlijk veel litteken weefsel in de aderen door de chemo en het vele prikken. Toch nog een plekje gevonden waar het wel kon. De doctor zag in mijn bloed veel weerstand cellen. Dat duidt er op dat ik ziek ben, dat klopte ook wel want ik was flink aan het hoesten en heb ’s ochtends pijn in mijn hoofd. Maar toc gaat alles nog steeds volgens plan. Nouja volgens het plan van de doctor. Mijn plan is echter anders. Want dit duurt en duurt maar. Ik zie niet dat ik nu echt vooruit ga en daar baal ik een beetje van. D’r word wel 35 keer tegen mij gezegd dat het er allemaal bij hoort en dat het niet zo snel kan. Bah! Begin nu een beetje door te krijgen waarom ze in het ziekenhuis allemaal zo moeilijk deden om die laatste kuur. Ze vertelden allemaal dat het erg zwaar was etc. In het ziekenhuis kon ik van die kuur nog niet heel veel verschil met andere kuren merken. Maar het herstel is wel enorm verschillend. De laatste chemo heeft dus diepe sporen nagelaten.

Gelukkig waren er ook leuke dingen, zoals het interview met Radio Gelderland. Wat ook nog terug te luisteren is op de site van Omroep Gelderland. Ik probeer de cd die ik mee retour kreeg nog online te zetten.
Vrijdag stonden mijn moeder en ik in de Stentor! Zie onderstaand artikel! *klik*

[link=http://basmulder.org/weblog/krant/2009/31.pdf][image=upload/09mambas.jpg][/link]