Goedenavond beste mensen! Dinsdagavond 21:40 is mijn kuur gaan lopen. Ik was op dat moment best zenuwachtig. De nacht viel gelukkig mee. Want dat vond ik ook zo raar. Slapen met een giftig infuus in je arm, vreemd idee. Ik ben om 23:00 in slaap gevallen tot 5:50. Het was alweer tijd voor een nieuwe zak chemo. Ik was op dat moment klaar wakker en probeerden meteen zo goed mogelijk te voelen hoe ik mij voelde. Ik durf het echt niet hard te zeggen. Maar ik voel me eigenlijk best goed. Na 6:00 ben ik weer in slaap gevallen tot 8:30. Ze moesten mij zelfs wekken.

Goh! Wat een opluchting die nacht zeg. Het mooiste komt nog! Want m’n nek heeft tussen de operatie van 8 weken terug en nu niet stil gestaan. Ik voelde al diverse bobbels in mijn nek. Het mooie is dat deze harde bobbeltje na 1 nacht al kleiner en zacht zijn geworden! Henk Lokhorst mijn behandeld Arts bevestigde dit toen hij even bij mij langskwam. Ben hier ontzettend blij mee!

In mijn hoofd komt elke keer de gedachte voorbij dat het allemaal wel mee valt. Want zoals ik mij nu voel valt het echt mee. Maar ik heb nu ook pas 1 chemo-dag er op zitten. En ben pas bij de eerste stof van de 5 die ik deze 5 dagen krijg.
Ik moet mijzelf dus geen illusies maken. Maar weet wel dat ik al erg blij met deze 1e positieve dag. Die nemen ze mij niet meer af.

Zoals je op de foto ziet heb ik ook een hometrainer op mijn kamer. Echt gaaf dat ze dat geregeld hebben. Heb daar 30 minuten op gefietst voordat ik vanochtend ging douchen. Ik kan al aan mijn lichaam voelen dat het hard achteruit gaat. Tenminste ik kan het zien/voelen aan mijn hartslag. Op de fiets zat ik op standje 1. Nou dat is echt wattage 0 al op 120hartslagen per minuut. De chemo legt mijn ochtendpols zelfs zo’n 20 slagen hoger(!)
Er werd mij zelfs gezegd, goh wat fijn dat je die fiets op je kamer hebt. Dan kan je je conditie nog een beetje onderhouden? What?!

Vandaag kwam het eerste bezoek al om 11:00 binnenrollen! Heerlijk was dat even lekker ouwehoeren. Echt leuk. Heb tot het avondeten non-stop bezoek gehad. Vanavond komen er ook nog wat mensen. Ik hoop dat ik zo fit blijf als nu. Want dan trek ik het wel….anders moet ik maar wat gaan strepen in het bezoek. Toch goed voor jezelf blijven zorgen. Zal het even doorgeven aan mijn Manager (Pa). Want ik zag in het internetcafe dat hij de schuine tekst heeft toegevoegd aan het vorige bericht. Hij heeft zelfs opgeschreven vanuit mijn point of view! Maar het is wel beter zo.

Allemaal bedankt voor de kaarten en ik hoop ik zo doorga! x Bas

[image=upload/08dhapr01.jpg]