[size=16][b][center]M’n adres en bezoekregeling.[/center][/b][/size]
Het is zover, ik ben net gebeld door het UMC. Ik moet mij morgenvroeg om 11:00 melden bij het opname bureau.

Bah, het komt nu wel echt dichtbij. Ik begin hem best te knijpen. Toch ben ik vol vertrouwen. Het hoort gewoon zo te zijn denk ik. Ik voel nu ook allemaal klieren oppoppen in mijn nek. Dus de kanker is zich al snel aan het verspreiden. Maar “al is de kanker nog zo snel, de chemo achterhaalt hem wel”. haha, vind hem zelf erg leuk (:

Mijn adres is:

[b]Bas Mulder (kamer 21)[/b]
[b]Afdeling B2-Oost Hematologie[/b]
[b]UMCU[/b]
[b]Heidelberglaan 100[/b]
[b]3584 CX Utrecht.[/b]

[b]Bezoekuur 11:00 tot 20:00[/b]
[i]Bezoek graag in overleg met m’n ouders, 06 15885910 (papa)[/i]
[i]Dit vanwege spreiding van bezoek- max 2 pers. Zodat niet iedereen tegelijk op de kamer aanwezig is, maar een beetje verdeeld over de dag.[/i]

Ik verwacht veel kaarten en/of mails. (: Want ik zal jullie steun nodig hebben. Ik heb gemerkt aan mijzelf dat het enorm helpt!

Raar gevoel, dat ik vanaf morgen weer met afbreken begin. Dat 2 jaar hard trainen binnen no-time weer verloren gaat. Ik weet wel dat als niet zoveel had getrained ik er heel anders voor had gestaan. Maar het doet wel pijn hoor. Het heeft zoveel energie gekost.

Ik ga proberen mijn blog bij te houden vanuit het UMC. Ik weet dat er een internetcafe is. Maar volgens mij is er geen wifi aanwezig in het gebouw. De bali medewerker vertelde me al dat ze daar mee achter liepen. Dus ik zal de stukjes typen op mijn laptop en ’s avonds aan mijn broer meegeven op een usb-stick.

[image=upload/suite.jpg]
Mijn royal suite.

[image=upload/fiets.jpg]
De trainingen gaan uiteraard gewoon door. Zaterdag wordt het toertochten seizoen weer geopend in Nunspeet en dan wil ik er graag weer staan!