Dan zit je maandag bij dezelfde dokter als de vrijdag ervoor. Zegt hij dat hij het toch wil proberen. Dat leek ons nogal wiedes. Hoewel ik toch eerlijk moet zijn. Het weekend was geen pretje. Ik wist niet dat je zoveel gedachten tegelijk kon hebben. Want ik zat even diep hoor. Ik werd van de ene kant, naar de andere kant geslingerd in mijn hoofd. Gelukkig brachten jullie uitkomst. Want als je elke dag een stuk of 20 van die berichten uit ja gastenboek onder ogen krijgt… Ja dat zijn toch allemaal berichten die je de goede richting in drukken.

Vervolg Medische pad, Is de [link=http://basmulder.org/weblog/upload/zevalin.pdf][b]Zevalin[/b][/link] kuur. Het komt er op neer dat ze je die kuur alleen geven als ze er vertrouwen in hebben. Zelf had ik dat al gelukkig zien de artsen dat nu ook. Het is wel maf hoor krijg je eerst te horen. ‘Bas we kunnen hier niks meer voor je doen’ 3 dagen daarna kunnen ze dat opeens wel. Moet je nagaan wat er dan in je kop gebeurd. Het is zo wisselend allemaal. Ik had me er namelijk al helemaal bij de behandelingen neergelegd bij infusen en de naalden. Ik had er ook totaal geen zin meer in. Lokhorst moest mij bijna over halen om de kuur te doen. Ik was gewoon helemaal klaar met ziekenhuizen.

Dan die mafkezen van de Alpe d’HuZes. Ze gaan met ze alle aan me denken zondag 15 november van 20:00 tot 20:10. Want alles is energie. Zie de oproep hieronder.

[link=http://www.opgevenisgeenoptie.nl/news/112-10-minuten-gedachtekracht-voor-bas-mulder.html][image=upload/09kracht.jpg][/link]