Vrijdag de 13e is voor de meeste een ongeluksdag. Voor mij is zijn deze dagen meestal een feest. Want ik ben immers geboren op vrijdag de 13e. Zo was afgelopen vrijdag de 13e maart een feest. Want mijn nieuwe mountainbike was klaar! Wat een geweldige fiets. Hij staat nu nog steeds in de kamer, het is gewoon een kunst object. Je kijkt er naar uit om naar beneden te gaan… Maar zo’n fiets hoort daar niet te staan, hij moet met al je passie bereden worden in het bos. Begrijp me niet verkeerd (!). Ik bedoel machtig hard knallen…Fietsen!!!

Dat heb ik vrijdag middag dus ook gedaan met mijn vader. Van dat machtig hard knallen kwam het eigenlijk niet. Want ik was mij aan het omkleden op mijn kamer en zag op mijn hartslagmeter 150 staan?! Dat is wel een beetje hoog, ik keek nog of ik toevallig niet voor de spiegel stond. Maar dit was ook niet het geval. In de garage was hij 140…het zal de spanning van de nieuwe fiets zijn en misschien omdat de aller eerste keer is na ALLE behandelingen dat ik buiten ga fietsen. Toch wel spannend natuurlijk.

In de straat en het bos ging bij elk zuchtje wind of heuveltje mijn hartslag van 170 naar 185 bij een gemiddelde snelheid van 17kilometer per uur. Nou dat is niet hard. De fiets was daarentegen geweldig. Het was voor mij best schrikken deze hartslagen. Ik ben er toch slechter aan toe dan ik gedacht had. Fit worden is het doel. Een doel waarvan de eindstreep ergens in de zomer van 2010 in de alpen zal zijn. De Transalp. Om daar aan mee te doen moet ik echt fit zijn. Maar dat wordt een hele hele lange weg. Wordt al moe als ik er aan denk.

[b]Aankomende woensdag ben ik te gast bij het radio programma Halte7 van Radio Gelderland. Ik ben daar te horen tussen 11:10 en 11:45. Best spannend![/b]

Met Stichting B.A.S. gaat het zo stiekemweg ook best goed. De persoonlijke doneer actie zoals hieronder beschreven loopt nog niet echt storm maar de mensen die inmiddels iets overgemaakt hebben dank ik hartelijk! Geweldig. Dit is echter een half procent van de unieke bezoekers die dit lezen dus dat kan nog wel even iets beter 😉
De teller van Stichting B.A.S. gaat in middels al over de 20.000 euro. Maar we willen naar de 40.000 euro. Want dan heeft Stichting B.A.S. met in 2007 30.000 euro en 2008 30.000 euro in totaal 100.000 euro opgehaald. Een supergavekeivette unieke prestatie!