Dinsdag zou ik opgenomen worden in het UMC voor de 2e kuur. Mooi niet dus! Het komt er op neer dat er geen plek voor me is. Best vervelend als je ouders er alles aan doen om die dag vrij te zijn.
Er is een patient waarvan ze hopen dat die morgen naar huis kan. Wat ze dus niet zeker weten… Ik word hier morgen over teruggebeld. Morgen meer nieuws. Maar ik baal er wel van…

[center][b]Update 1[/b][/center]
F*ck!! Woensdag gaat het ook niet worden! Vanochtend belde ze dat de ik boven aan de lijst sta om behandeld te gaan worden. Maar de persoon waarvan ze hoopte dat hij vandaag naar huis kon is nog te slecht om huiswaarts te gaan. Balen voor mij dus. Maar ook balen voor de persoon die op mijn plekje ligt natuurlijk. Mag je ook niet vergeten!

[center][b]Update 2[/b][/center]
Haha! Ze hebben toch nog een bed voor me kunnen regelen! Woensdagochtend wordt ik om 11:00 in het UMC verwacht. Kamer nummer etc. hoor ik nog. Toch nog een dag eerder ziek dan verwacht (:

[image=upload/zkhkuur22.jpg]

[center][b]Update 3[/b][/center]
Ik lig op kamer 16 op dezelfde afdeling als de vorige keer. Helaas niet meer alleen, maar dat was dan ook wel erg uitzonderlijk en luxe, maar met twee andere mensen samen. Opzich wel gezellig, maar ook wel vermoeiend.
Verder voel ik me klote en ben erg moe, veel slapen dus! Jullie horen nog van me.

Nog even mijn adres:
[b]Bas Mulder (kamer 16)[/b]
[b]Afdeling B2-Oost Hematologie[/b]
[b]UMCU[/b]
[b]Heidelberglaan 100[/b]
[b]3584 CX Utrecht.[/b]

[b]Bezoekuur 11:00 tot 20:00[/b]
[i]Bezoek graag in overleg met m’n ouders, 06 15885910 (papa)[/i]
[i]Dit vanwege spreiding van bezoek- max 2 pers. Zodat niet iedereen tegelijk op de kamer aanwezig is, maar een beetje verdeeld over de dag.[/i]