Zit je dan in de drukke wachtkamer met je verbandje om je vinger. ‘Moet daar je vader nou voor mee’ hoor ik de andere mensen denken in de wachtkamer. Ik doe maar snel m’n muts af zodat ze aan m’n hoofd kunnen zien dat er meer aan de hand is. En ik maar denken dat het me niets interesseert wat andere mensen van me denken! Think again.

Lichamelijk gaat het goed! Ben weer begonnen met fietsen op de spinner in de garage. Heb de weerstand er helemaal afgedraaid. Dus het is alleen maar draaien, toch geeft mijn hartslagmeter 130 aan. Komt wel…

De vinger houd het nog aardig vol. Het spoelen met water en Biotex begint zijn vruchten af te werpen. Elke dag ziet het er wat beter uit. De eerste controle in het ziekenhuis bij de polie heelkunde waren ze er ook tevreden over.

Wat mij opvalt is er nog steeds een zwart-bloed-stolsel boven op de wond zit. Dit fungeert als korstje denk ik. De eerste huidlaag is ook helemaal aan het loslaten. Komt omdat er een zwelling heeft gezeten. Zie foto…

[center][b]Pas op, Schokkende beelden![/b][/center]
[image=upload/09vinger2.jpg]

Vandaag bij de 2e controle op de polie heelkunde, gingen ze zoals ik al verwachte dat zwarte korstje er af/er uit halen. Daar kwam de pincet en daar ging de korst. Deed helemaal niet zo zeer dus dat scheelde. Maar waar ik wel van schrok was het GAT onder de korst. Zit gewoon echt een mega gat. Het gat zag er wel mooi uit, mooi rood vlees en geen troep. Aan de korst die er nu af is zat nog wel een beetje troep. Maar dat was echt het laatste. De wond ziet er nu echt netjes uit!