Eindelijk is het zover. Morgen gaan we eindelijk op weg naar Alpe d’Huez. Het moment waar ik zo lang op heb gewacht en waar ik naar toe gewerkt heb. Ben echt blij dat het moment eindelijk daar is. Ben er echt aan toe, want toch eist zo’n stichting ook zijn tol.

Hoop zo meteen op de Alpe te kunnen laten zien dat je met een doel voor ogen heel veel kunt bereiken. Want ik weet zeker dat heel veel mensen zo meteen niet kunnen geloven dat ik 7 keer de alpe op ben gefietst terwijl ik 2 februari mijn laatste chemo heb gehad. Heb zo verschrikkelijk zin om mensen versteld te laten staan. Weet ook wel dat iedereen blij is als ik 1 keer boven kom. Maar toch wil ik 7 keer, ik wil knallen echt keihard knallen.

Toch moet ik niet op de zaken vooruit lopen want ik ben er nog niets eens.

Allemaal heel veel plezier met kijken naar mij op RTL 4, haha. Moet je mij horen ik met m’n hoofd op RTL, toch wel grappig. Wat zo’n ziekte je wel niet kan brengen haha. Jullie gaan de aflevering over mij gewoon eerder zien dan ik zelf.

Ik hoop dat ik nog wat van mijzelf kan laten horen vanuit Frankrijk. Het is even afwachten of ik ergens verbinding kan maken met het world wide web.

Tot snel. Bas