Even een berichtje vanuit het hospitaal. Het gaat aardig goed. Zoals ik al in mijn twitter zei ben ik inmiddels van mijn hoofdpijn af. Ik heb nu 2 dagen chemo in systeem zitten. Opzich heb ik van de chemo nog niet echt last. Alleen de andere medicijnen die je bij de chemo krijgt maken mij ontzettend duf. Daarom lig ik het meeste deel van de dag op bed, omdat ik mijn ogen gewoon niet open kan houden. Zo duf. Ik slaap ook niet als ik dan even op bed lig.

Verder is Steph druk bezig met een Junk te worden. Hij spuit zichzelf 2 keer per dag met het groeihormoon voor z’n stamcellen. z’n beenmerg gaat dan heel veel stamcellen maken waardoor ze niet langer opgeslagen worden in het beenmerg. Maar ze worden dan gewoon in bloedbaan gegooit. En daar is dus weer het voordeel van dat je ze er makkelijk uit kan halen. Hij hoeft dus niet onder het mes, of geopereerd te worden(!)

De chemo’s die ik nu krijg zijn trouwens niet om de kanker nog verder terug te dringen. Deze chemo zorgt ervoor dat mijn immuunsysteem zwak word zodat Steph zijn stamcellen uberhaupt naar binnen kunnen.

UMC Utrecht
Postbus 85500
3508 GA Utrecht
B2 Oost – Kamer 17