Telefoon van de baas gehad. Dr. Lokhorst. Geen uitzaaiingen! Dat is toch wel het belangrijkste, nou ja geen uitzaaiingen. In hoeverre weet je dat nou? Want het hele lymfe systeem staat met elkaar in verbinding. En het komt nu terug aan de rechterkant en niet zoals alle vorige keren bij de linker kant. Betekend het dan dat de fout in het beenmerg zit? De bevoorrader van de lymfe? Ook weer een vraag voor op het vragenlijstje, niet vergeten.

Ik hoef trouwens niet geopereerd te worden. Want ze hebben bij de punctie een goede typebepaling kunnen doen. Het is nog steeds het zelfde type non-hodgkin als alle andere keren. (grootcellig b-cel).

[image=upload/09planning.jpg]

De soort van miniplanning. Dat het bij elkaar een jaar gaat duren is een schatting, maar langer wil ik er toch niet voor uit trekken. Zoals je ziet gaan we eerst beginnen met bestraling! Dat is nieuw voor me, daardoor weet ik er ook nog niet zoveel van. Moet er nog steeds wat info over opzoeken. Nog geen tijd/zin voor gehad. Tijdens het bestralen gaan ze kijken of mijn broer Steph (20) in aanmerking komt om mijn donor te zijn. De kans dat hij dat kan is 25%. Dat onderzoek duurt 8 weken. Het bestralen duurt korter, dus heb ik om de kanker onder controle te houden een soort van overbruggingschemo nodig. Totdat ze een donor hebben. Dan kunnen ze pas echt de trukendoos opentrekken. Tumorvrij maken doormiddel van chemo. Als dat zo is maken ze mijn beenmerg kapot zodat die stamcellen van Steph er in kunnen.

Deze week moeten Steph en ik allebei bloed geven zodat ze kunnen beginnen kijken met het kijken of ik Steph zijn stamcellen kan ontvangen.

Wanneer de bestraling begint hoor ik nog.