Zo nummertje 4 heb ik weer verteerd! Deze keer ging het eigenlijk heel goed. De vorige kuur had ik een beetje last met het verteren omdat ik in de eerste week nog 2 tentamens gemaakt had. Dit was achteraf niet zo goed plan. Maar ach, weer wat geleerd zeg maar. In je hoofd ben je dan toch erg met die tentamens bezig.
Dus deze kuur heb ik het maar lekker rustig aan gedaan. Elke dag met me vader half uurtje lopen in het bos, dit deed me goed. Na een half uurtje bos was het dan wel weer 2 uurtjes slapen. De vorige keer heb ik ook niet goed water gedronken, wat ik deze kuur wel goed heb gedaan. Dat verschil merk je enorm goed! De afvalstoffen konden nu het lichaam veel sneller verlaten.
Donderdag en vrijdag begon ik al te merken dat ik begon te herstellen. Dat was wel erg snel, alleen maar mooi!
Het weekend ben ik met het mountainbike team mee geweest naar Gemert waar de mannen een maximaal test moesten afleggen zodat de schema’s voor de winter gemaakt kunnen worden. Ik zelf heb natuurlijk geen test gedaan :). Daarna zijn we lekker met ze allen wezen chinezen. Ik denk niet dat ik ooit zo vol heb gezeten. In Harderwijk aangekomen ben ik meteen naar een verjaardag van een vriend gegaan wat ook weer mega gezellig was!
Laat deze week maar komen!