Deze week ben ik weer begonnen met het volgen van lessen op Windesheim in Zwolle, waar ik nu eerste jaars student Bouwkunde richting vormgeving ben! Meteen maandag begonnen om half 9 tot 17:15 en dinsdag had ik dezelfde tijden, opzich heb ik het allemaal goed verteerd en was ik wel moe maar niet uitzonderlijk erg moe ofzo, gaat lekker dus.
Wat een verschil trouwens met het MBO. Het gaat zoveel sneller op het HBO en ze gaan er vanuit dat je al zoveel dingen beheerst. Dat is natuurlijk geen probleem als we het over bouwkunde hebben, maar met mechanika, wiskunde en statistiek is dit wat anders!! Al die havisten hebben hiermee zo voorsprong, zij hebben dan weer niet zoveel verstand van bouwkunde en projectmatig werken, maar de punten in tentamens zijn natuurlijk wel te halen met de exacte vakken…. dus het zal aardig aanpoten worden dit jaar.

Morgen naar de kno arts voor de controle van de wond, heb een paar vreemde klachten zoals met niesen of als ik me mond ver open wil doen, dat ik op me hoofd (aan de voorkant van mijn oor) vette pijn heb. En heb ik natuurlijk nog geen gevoel in me oor en bovenkant van me wang, maar dat is ”normaal”.