Wat een week zeg! Zoveel leuke dingen gedaan! Echt ben helemaal happy! Dat kan natuurlijk ook niet anders na het bericht van dev oncoloog. Touwens de titel kankervrij in m’n vorige stukje is misschien wat te voorbarig omdat je na een handmatige check natuurlijk nooit 100% zeker bent van je zaak. Maarja boeiend kankervrij is toch het doel dus houd ik de titel gewoon zo.
Deze week weer lekker naar school geweest en heb gelukkig weer wat voor mijn projectgroep kunnen betekenen! Dat is toch wel fijn dat je wat voor ze kan doen, bedoel ben toch een beetje een halve kracht die aan het eind wel met hetzelfde cijfer hoopt te pronken. Maar ik probeer alles te doen wat ik kan.

Donderdag, ik kom thuis van school ligt er een brief met dat ik een prijsvraag heb gewonnen! haha, geloof je toch niet? Een weekend voor 2 personen met diner en ontbijt! Niet meteen denken dat ik naar Parijs ga…maar naar Hulshorst haha! Hotel de Bayaerd. Nou het is toch beter als een hut op de hei dacht ik zo! Die donderdagavond nog even pizza gegeten in Harderwijk wat weer een enorm succes was.

Vrijdag ben ik samen met mijn vader naar Lelystad geweest. En hebben wij op het terrein van de ANWB een heuse slipcursus gedaan, echt als je een keer de kans krijgt om zoiets te doen! doen! Het is echt supervet!

Nou toen had ik zoveel leuke dingen gedaan dus moest het wel een keertje mis gaan. Dus zaterdag was ik ziek. Weet niet precies wat ik had maar voelde me goed beroerd en het kwam uit alle gaten. Maar met wat medicatie van iemand waar ik de naam niet van kan noemen, ging het vandaag weer helemaal goed. En vandaag ben ik dus klaar voor morgen want dan heb ik alweer mijn 6e kuur! En dan nog maar 2!!!