13:00 moest ik mij melden bij het opname bureau. Ik werd verwacht op 1 west (Chirurgie). Hier aangekomen vertelde de vriendelijke zuster dat ik ongeveer 30 minuten later zou worden opgehaald voor de operatie.

Na een uur was ik nog steeds niet opgehaald en werd het later en later. Elke keer werd de snijtijd op de computer aangepast. De zusters konden hier natuurlijk niets aan doen, vervelend was het wel. Uiteindelijk was ik aan de beurt, om 17:50.

De mevrouw die het infuus bij mij aansloot zei al dat het zo ontzetten druk was geweest met spoedgevallen. Die gaan natuurlijk wel voor. Hebben ze ook gelijk in hoor! Ben allang blij dat ik zo snel aan de beurt ben, binnen 4 dagen al!

De operatie is verder goed gegaan Nu begint pas echt het moeilijkste. Het wachten…m’n nek doet nu wel pijn. Maar het wachten zal nog veel zwaarder zijn. Die onzekerheid, ik word er gek van. Ik probeer maar te denken aan die wedstrijd in Holten en dat mijn bloedwaarden goed zijn. Meer kan ik er van maken. Elke keer gaat het door je hoofd, 3cm en 2cm. Dat is toch wel heel erg groot. Of je bent er heel vroeg bij of het is niks… Je wordt er echt onzeker en onpasselijk van. Aankomende dinsdag 8 september zal ik het weten. Temizkan gaat mij niet eerder bellen, goed of slecht, dinsdag zal ik het horen. Een goede beslissing waar ik, zij het moeilijk, mee kan leven.

[image=img/08hals.jpg]