Deze zondag was het tijd voor de wedstrijd in Oosterbeek. Niet een wedstrijd zoals wel die normaal hebben met alleen amateurs. Bij deze wedstrijd schrijf je gewoon in op een 150 105 of 75 minuten. De 75 minuten komt perfect overeen met de wedstrijdtijd dit ik normaal rijd. Dus heb mij hier voor ingeschreven. Hier rijd ik dus tegen Elite, Junioren, Nieuwelingen, Master oftewel iedereen. Ook mensen zonder licentie…altijd lachen met die gasten 😉

Aangekomen in Oosterbeek zag ik dat dit een serieus gaaf rondje was. Echt geweldig! Lange klimmen voor Nederlandse begrippen. Dit allemaal in een werkelijk Prachtig Bos! Kan niet anders zeggen.

De start was een ramp. Omdat iedereen hier aan mag mee doen was het veld van 180 man en Bas stond ergens in het midden. Niet echt ideaal. Na het startschot heb ik mijzelf als een gek naar voren gereden. Het ging eigenlijk best goed. Dus bleef ik maar doorgaan. Ik ging als de brandweer. In de klimmen kon elke keer een mooie versnelling omhoog draaien. Dat gaf mij een heel goed gevoel. Helemaal met NK in het vooruitzicht.

[center][b]Van de 183 gestarte renners ben ik 20e geworden.[/b][/center][show3=08oosterbeek]1:,2:,3:[/show]