YES! Het was vandaag heerlijk weer om te biken. De zon scheen zelfs! Ongelooflijk. Vandaag was de 2e wedstrijd van de Benelux competitie of te wel rijden met de Belgen. Altijd lachen. En wat gaan ze hard!

Als van ouds weer met mijn vader op pad gegaan naar Oldenzaal. Lekker kort ritje vergeleken met de reis van vorig weekend naar Bertrix in Belgie. De wedstrijd vandaag werd gehouden in recreatiepark de hulsbeek, geloof ik? Mooie zwemvijvers met zware mulle-strandjes daarvoor.

Ingeschreven, omkleden, inrijden. Het inrijden ging opzich wel redelijk. Merkte wel dat m’n hartslag snel omhoog ging en dat m’n benen niet echt vol met macht zaten. Eerst maar is starten dan zien we wel verder denk je dan. Want vaak is het zo dat het gevoel dat jij bij het inrijden hebt heel anders is dan de wedstrijd zelf.

Door de wedstrijd in Bertrix waar ik 33e ben geworden mocht ik vandaag als 33e het startvak in. Erg comfortabel! Ik stond ongeveer op de 3e rij. fluuuuuuuit. Daar ging de fluit van de starter. Weg waren we. Door een smalle sicane. Door een paar slimme stuur/sprintjes kon ik mij naar voren rijden. Naar de 16e plek wel te verstaan! Super dus. Maar toen gebeurde het. M’n benen waren helemaal leeg. Echt gewoon geen power meer. Alles was op. De eerste 200 meter gingen goed maar daarna was het gebeurd. De volgende 2/3 rondes ben ik alleen maar ingehaald en ben ik afgezakt naar de 63ste plaats. Niet te geloven. Ik reed ook behoorlijk shaggo rond. Maar ik moest en zou deze wedstrijd uitrijden. Gelukkig betaalde zich dat uit in snelle laatste ronde. Want de rest begon moe te worden en ik vond mij kracht weer een klein beetje terug. Het was dus wel even wachten op de 2e adem maar gelukkig kwam die. Jammer van de uitslag, maar ik ben wel trots op mezelf dat ik hem op karakter heb uitgefietst.

[center][b]van de 121 gestarte renners ben ik 63ste geworden, valt nog mee[/b][/center]
[show3=08oldenzaal]1:Teammaat Jeroen heeft kopstart! knap hoor,2:Vol in de wedstrijd,3:in-x-ion[/show]