Ook de 2e shot loopt door me lichaam! Deze ging een stuk sneller dan de vorige, de eerste kuur duurde 6,5 uur en die van gister maar 4uur! Omdat ze nu ongeveer wisten hoe ik ging reageren op het spul kon het allemaal wat sneller. Alle volgende keren zullen ook rond de 4 uur liggen.
Toen ik thuis kwam voelde ik me alleen een beetje dizzy en voelde ik het onrustige gevoel in me buik alweer opzetten, maar vooral was ik ontzettend moe! Heb dan ook als een blok geslapen tot vanochtend half 10 en voelde ik nog steeds wel een onrustig gevoel in me buik, maar tot nu toe voel ik me veel beter op dezelfde tijd na de 1e kuur. Niet dat ik nu zit springen van goh wat gaat het goed. Want je weet nooit hoe ik morgen weer uit bed kom. Maar tot nu toe vol hoop.
Alleen is er 1 minpuntje, toen ik vanochtend heerlijk aan het douche was, trok ik ff voor de grap aan me haar om mijn hoofd, en ja hoor ik had hele bossen te pakken. Dus heb het er nu maar er afgehaald. Foto’s spreken voor zich, let vooral op de bult in de 1e foto! en bekijk dan even foto nummer 4 en zie dat die bult al weg is na 1 kuur!