Ja hooor nummer 5, dames en heren! Applaus! Nog maar 3! M’n bloed was natuurlijk weer goed. Dus kon ik weer aangesloten worden op het infuus. De vorige keer ging het met ‘inlopen’ niet helemaal goed en voelde ik me niet helemaal lekker worden, nu hebben we dat verholpen door het inlopen wat rustiger te doen in plaats van standje 400 standje 300 als max. Dit ging een stuk beter, want ik voelde me nu niet zo ziek als anders. Toen ik klaar was gelijk naar huis gegaan en me bed weer ingesprongen want dat spul maakt je echt zo moe, van het ene uur in het andere uur ben je in ene hondsmoe. Die avond en middag dus als een blok geslapen.
Gisteren ging het allemaal best goed, ik voelde me eigenlijk helemaal niet zo ziek, tuurlijk voel je je niet lekker maar niet zo erg als de vorige kuren. Maar ik heb inmiddels wel geleerd dat je nooit te vroeg moet juichen…want vandaag (woensdag) voel ik me niet echt goed. Maar, van het weekend zal het al weer beter zijn.