Wat een drukte zeg ongelooflijk. Alle laatste dingen moeten nu geregeld worden. Zoals het verzet van mijn fiets bijvoorbeeld en met welke banden moet ik nou gaan rijden? Ik had dan wel bedacht met welke banden ik ga rijden etc. wil ik deze banden gaan kopen, zijn ze nergens meer te krijgen…Allemaal van dat soort loze dingen. Maar ik kom er wel hoor.

Afgelopen weekend was er weer een hoogtepuntje, Tiesto!! Tiesto toert weer over de wereld met een show ‘Element of Life’. Hij is 2 juni te zien in het Gelredome. Maar dan zit ik natuurlijk in Frankrijk. Ik ben toen gaan zoeken waar hij nog meer ging draaien met deze show. Gelukkig draaide hij op 19 mei in Belgie. Ben daar samen met Steph heen gegaan. ’s Avonds om 20:00 vanuit Harderwijk vertrokken richting Hasselt, Belgie. Om 22:30 stonden we in de zaal. Het was echt een heel gaaf feestje, alleen die Belgen zijn echt te maf. Ze lopen zo verschrikkelijk achter kwa kleding. Ze kunnen absoluut niet tegen een geintje en zelfspot, hebben ze al helemaal nooit van gehoord. De gezichten stonden ook het merendeel van de avond op onweer. Echt zo maf… Maar de muziek was gewoonweg geweldig!
Het feest duurde tot 6:00 maar om 5:00 vond ik het wel welletjes en ben ik samen met Steph weer naar huis gereden en lag ik erg moe maar erg voldaan om 7:15 in mijn bedje.

Maar nu even wat belangrijkers… Om de 3 maanden moet ik op controle komen en dinsdag was dus de eerste keer. Eigenlijk is het heel raar maar heel erg zenuwachtig was ik niet, Natuurlijk hoef je je ook nergens druk om te maken maar toch… Denk ook wel dat het door alle drukte komt van de afgelopen dagen, dat ik niet eens tijd had om me druk te maken.
Ik kwam binnen ging zitten en hij keek me aan en zei ‘je ziet er goed uit, weer veel haar op je hoofd’ en hij kreeg een glimlach! Dat wel mooi fijn om te zien. Daarna heeft hij nog op alle lymfepunten gevoeld waar eventuele verdikkingen zouden kunnen zitten. Afijn zaten er gelukkig niet. Ik vroeg hem of ik nog ergens moest letten als ik de Alpe op ga. Hij vertelde dat ik nergens op hoef te letten omdat ik gewoon weer een normale jongen ben! Kijk daar kan ik wat mee.Met de kranten heb ik het ook enorm druk. Heb nu 2 interviews in 2 dagen achter de rug. De Stentor en de Harderwijker Courant zijn langs geweest en hebben beide een interview afgenomen. De artikelen zullen volgende week in de kranten staan. Ook heb ik met mijn verhaal in het laatste nummer van de Wieler Revu gestaan. Eigenlijk “het” wedstrijd-wielermagazine van dit moment.. Bijna elke wedstrijdrijder heeft er wel een abonnement op. Dus dat is wel erg tof. Ik ga proberen om alles in te scannen en op mijn weblog te zetten.Donderdag ben ik eindelijk weer met de groep mee geweest waar ik eerder over heb verteld. De laatste keer dat ik met groep mee was is alweer een maand geleden ofzo en toen ging ik een volledige ronde never nooit redden. Deze keer wilde ik voor een hele ronde gaan. Voor mijzelf was dit eigenlijk een beetje de vuurdoop of ik klaar ben voor de Alpe. Nou de hele ronde reed ik fluitend uit. Ik heb de afgelopen maand zo ontzettend veel progressie geboekt, dit had ik nooit verwacht. Kan denk dat ik wel kan zeggen dat ik er klaar voor ben. Het ging echt boven mijn verwachtinge donderdagavond. Ik heb nu ook zo verschrikkelijk veel zin om naar de Alpe te gaan, kan echt niet wachten… Ga daar iedereen wat laten zien ;D