Goeiemorgen. Het was me weer een weekje hoor. Ik kampte het begin van de week nog met een keelpijn die toch echt wel serieus zeer deed met slikken en het was nu al een week aan de gang. Gezien mijn achtergrond leek het me verstandig om toch maar eens naar de huisarts te gaan. Het zag er een beetje onrustig uit en d’r zaten verschijnselen van een lage weerstand. Heb hiervoor een drankje gekregen die ik een bepaalde tijd in mijn mond moest houden. Dit werkte goed en na 2 dagen had ik er al geen last meer van.

Op mijn nagels zijn de chemo’s gewoon af te lezen… het is lastig op de onderstaande foto te zien maar als je goed kijkt zie je dat de nieuwste nagelsgroei redelijk normaal is maar in de oudste, zie je allemaal ‘laagjes/ringen’ zitten, oftewel de chemo’s. Toch wel maf dat dit op zo’n plek tot uiting komt. Toch niet niks die chemo’s.

Verder schieten de particulieren intiatieven voor Stichting BAS de grond uit. Echt super afgelopen weekend hebben clubleden van WV-Noordveluwe een spinningmarathon voor ons georganiseerd in Triade te Ermelo, toch wel even met dit initiatief 1700 euro opgehaald daar word je toch wel stil van.

Op school zijn we verder gegaan met de maquette want die moest af op vrijdag. Toch heel wat meer uur in gaan zitten dan we gedacht hadden. Maar natuurlijk zoals altijd heb je hem ook precies op het juiste moment af, vrijdagmiddag om 12:00. Ook heb ik de 3D van de woning af en ik had beloofd deze even te laten zien zodra ik hem af had. Dus bij deze.

Maquette;

3D;