Dag mensen…het was een behoorlijk drukke week voor me en heb eigenlijk niet echt tijd gehad om m’n blog goed bij te houden.

Maandag heb ik mijn eerste ‘lichaams test gehad’. De test heet de omegawave en die test heb ik gedaan bij Jacob Cats te Ermelo. Het is echt een ontzettend vernuftig apparaat dat gebruikt wordt door bijna alleen maar échte topsporters zoals Pieter van den Hoogeband. Ze kunnen met dat apparaat in 20minuten tijd meten hoe je lichaam er voor staat. Dat doen ze door 2 hartfilmpjes te maken en 2 hersenfilmpjes, echt heel koel. Ik had zo’n test al een keer gedaan na m’n 5e kuur en nu dus nu na 8 kuren en een longinfectie. Het viel ons eigenlijk mee! Want met de test na de 5e kuur was ik eigenlijk niet in staat om te trainen en met deze test wel! D’r zit weer wat zuurstof in je tank kon Jeroen Schuur mij vertellen. Dus nu kan ik weer rustig beginnen met trainen!!!!!!!

Woensdag stond de Ct-scan op het programma. Ging allemaal oké!…Maar toen de uitslag op vrijdag. De oncoloog vertelde me dat het erwtje inderdaad te zien was in m’n hals. Maar de radioloog (degene die de scan beoordeelt) zei dat het niets was. Maar de m’n oncoloog wil toch nog even een PET-Scan laten maken voor de zekerheid. Ik zat daar met een gezicht dat op onweer stond. Want ja denk je dat je eindelijk klaar bent, blijft er #$&*@#$% zo’n vergrote klier achter, echt ik baal er ontzettend van. Maar Dr. Temizkan zag natuurlijk aan m’n gezicht dat ik het behoorlijk klote vondt. Dus hij vertelde nogmaals dat ik me geen zorgen moest maken en dat het waarschijnlijk niets zou zijn en dat ik naar huis moest gaan met een goed bericht. Kan je vertellen dat niet piekeren nu wel ERG moeilijk is… Maar als een arts zegt dat je je geen zorgen moet maken dan is hij meestal wel redelijk zeker van z’n zaak. Hij denkt dat het wat littekenweefsel is. Maar toch…Voel me echt k*t.

Nou op dat na toch nog 2 lichtpuntjes deze week. Het feit dat ik weer mag gaan trainen. En mijn eerste biertje sinds 6 maanden op vrijdagavond! Hij was echt heerlijk!