Weekendje Maastricht! De weg naar Maastricht is lang. Helemaal als er besloten word lekker aan de weg te gaan knutselen op vrijdagmiddag. Net nu er van dat heerlijke weer is afgekondigd. Na zo’n gaar voorjaar als nu wil iedereen weg! En Joanne en ik ook. Want ik had eindelijk een keer weekend vrij…tenminste geen wedstrijden. Dus we dachten laten we eens romantisch naar Maastricht gaan en daar een overnachting doen.

Wat een prachtige stad! Echt geweldig. Hoe deze stad is aangelegd en gerenoveerd. Is echt grandioos. Heerlijke natuurstenen trotoirs mooi klinkertjes in de straten. Allemaal ontzettend glad wanneer het regent. Maar dat boeit niet want de zon schijnt nu. Bijna elke gevel is mooi gerenoveerd. Allemaal stuk voor stuk kunstwerkjes. De nieuwe shopkelders zijn voorzien van prachtige archtectuur. Dat zowel geinspireerd is door het nieuwe als door het oude. Er zijn in Maastricht prachtige combinaties van te zien. Waar het ouwe bijna naadloos overgaat in het nieuwe. Knap!

Op zaterdag lekker op het terras gezeten en natuurlijk geshopped! Want we zijn hier natuurlijk niet voor niks. Ik was namelijk op zoek naar schoenen! Zie de foto. Die moet ik hebben. Maar nergens in Maastricht te krijgen. Maar ik heb ze op dit moment wel aan. Ra ra hoe kan dat. Joanne was zo lief om mee te nemen een paar dagen later uit Utrecht! Het ging om een limited edition. Die bijna nergens te krijgen is! Maar ik heb in Maastricht nog wel een mooie broek/shirt kunnen scoren. Geslaagd dus.

’s Avonds hebben we heerlijk gegeten in de zon op het terras. Kan gewoon niet beter. Daarna lekker naar het hotel aan de markt. Lekker dichtbij mooie locatie en lekker ontbijt. Maar daar is dan ook wel alles mee gezegd. Gare kamers, niet normaal! Vochtproblemen! Mooie bruine uitgelopen vlekken over héél het plafond! :D. Maar we hebben lekker geslapen. Volgende dag lekker gelunched op het vrijthof (zie foto) opnieuw in de zon! Wat een top weekend! En prachtige stad dat Maastricht in Limland

[show3=08maastricht]1:@ de maas – breeezah!,2:vrijthof,3:onitsuka tiger seck mt – w000000t[/show]