Nou toen weer naar het ziekenhuis om het vervolg te bespreken. Eerst naar de KNO arts geweest, hij vertelde mij dat de klier in de nek eruit moest worden gehaald voor verder onderzoek en dan kan er ook een behandelplan voor me geschreven worden.

Toen in een keer door naar de oncoloog, dat is de kankerspecialist, die heeft een standaard onderzoekje bij me gedaan en gevoeld op andere plaatsen of hij eventuele andere dikke klieren kon vinden. Gelukkig vond hij die niet.
De oncoloog zei ook dat hij diezelfde middag even wat beenmerg weg zou halen, Maar eerst zou ik even een CT scan van me lichaam laten maken om te kijken of ik ergens anders in mijn lichaam verdikkingen/uitzaaiingen heb. Na de scan meteen weer terug naar de oncoloog die even wat beenmerg weg zou halen (hier zag ik ontzettend tegen op).

Hij gaf eerst een verdoving, maar bot kan je niet verdoven dus daar zou ik wel iets gaan voelen. Nou daar kwam de mega grote holle naald en ging hij naar binnen het was ontzettend wrikken in dat bot maar dat kan ook niet anders als je veel sport en jong bent, het is gewoon supergoed bot. Het zweet stond op z�n kop, haha. toen kwam hij eindelijk na ong. 8 minuten was hij waar hij wezen moest, wel 10cm diep in m’n heup. Nu was het tijd om de naald voorzichtig er weer uit te halen want als hij breekt ben je de sjaak. De naald was door het wrikken helemaal krom en gebogen aan alle kanten het was de vraag of hij het beenmerg er nog wel uit kon krijgen.
Er moest eerst in een andere kamer een tang worden gehaald om de naald recht te buigen. Gelukkig lukte dit en konden ze 10cm gaaf beenmerg er uit halen, wat was ik blij zeg.
Nou toen nog even naar de narcotiseur geweest voor de operatie van morgen. Nog even bloed prikken en toen mocht ik eindelijk naar huis.
Toch alweer 5 uur in het ziekenhuis doorgebracht. Maar het is zo super dat ik dit allemaal op 1 dag kon doen want hier doe je normaal 3 weken over. Dit was niet mogelijk geweest zonder de fantastische medewerking van alle artsen in het ziekenhuis. Geweldig dat dit toch mogelijk is. Zupah!!