Het lijkt te beginnen, als je naar buiten kijkt. De Lente! Heb er vaak naar uit gekeken in het hospitaal. Lekker dat zonnetje, glaasje koude cola in de zon. Heerlijk. Maar meteen zijn daar weer die bijwerkingen van de kuren. Want door de kuren kan ik niet met mijn huid vol in de zon zitten…Dus voordat je naar buiten gaat eerst factor 50 sunblock op je gezicht…en je hoofd. Want die is nog steeds een biljartbal. Deze week zijn wel de eerste donshaartjes gespot.

Het wordt mij steeds duidelijker waarom die artsen zo voorzichtig waren met deze laatste kuur. Ik dacht in het ziekenhuis telkens van waar hebben ze het toch over valt best mee. Klinish (in het hospitaal) wel ja. Thuis…Bah! Wat een impact zeg. Gister tegen de wind in naar de stad gefietst. Ik heb nu een spierpijn in mijn bovenbenen werkelijk ongelooflijk. Dit gaat allemaal gepaard met kuchen en proesten. Want mijn longen voelen ook niet normaal aan. Het is net of dat ik maar de helft van mij longen niet kan gebruiken. Net of ik dat ik niet door kan ademen. Je begrijpt wel dat me dit allemaal te lang duurt… Maar dan komen je ouders weer om de hoek “het gaat heel goed Bas…” ok.

Gelukkig zijn er ook leuke dingen. Deze week heb ik met de projectgroep het project afgesloten. Weer een voldoende! En wat voor 1…een 9! Ik maakte deel uit van een heel leuke groep met mensen die het snappen. Meer kan ik er eigenlijk niet over zeggen. Ze snappen gewoon hoe het spelletje gespeeld moet worden. Alles zeg er dan ook echt gelikt uit bij de presentatie! Foto’s volgen…

Binnenkort komt het eerste Alpe d’HuZes magazine uit, met een oplage van maar liefst 15.000 exemplaren. Deze zullen verspreid worden bij onder andere fietsenzaken en huisarts praktijken. Ik heb de eer om met mijn kale bolletje op de cover te staan. Want wie wil die nou niet zien! :] Zondag zijn daar de foto’s voor gemaakt. Samen met Louis Meulstee van fairview.nl hebben we op de hei van Vierhouten staan koukleumen. Maar het resultaat mag er denk ik zijn. Klik maar op het kleine foto hier links boven.