Wat heerlijk zeg eindelijk ben ik weer lekker aan het trainen, heb er lang op moeten wachten maar het kan en mag weer! Er was zelfs aan de wattage meter in verhouding tot m’n hartslag al weer vooruitgang te zien. Nou dat is toch erg lekker. Deze week heb ik ook erg veel felicitaties gekregen van vrienden kennissen en zelfs onbekenden.

Dit weekend heb ik samen met m’n vriendin gebruik gemaakt van het weekendje dat ik gewonnen had met de prijsvraag. Overdag zijn we eerst lekker wezen quad-rijden bij Tiwa, dat had een vriend voor ons geregeld. Echt super lachen! En een spierpijn, maaaan niet te geloven!

’s Avonds lekker gegeten in de Beyaerd. Het menu werd ons voorgelezen en ik snapte er helemaal niets van, gelukkig hoefde ik nergens uit te kiezen, want ik wist echt niet waar ze het over had. Maar het was wel lekker. Dat dan weer wel. Na het eten was het tijd om naar Stoppels te gaan waar mensen druk bezig waren met fooi te geven voor Stichting B.A.S. dus het was wel net zo netjes om even m’n gezicht te laten zien. Het was echt super gezellig in stoppels. En de actie loopt nog dus we gaan kijken hoeveel het opgeleverd heeft, je kan het volgen op www.stichtingbas.com foto’s staan hieronder.