De koorts van zaterdagavond is helaas niet vertrokken… De nacht van zondag op maandag zou voor mij uitwijzen of ik kuur 8 wel of niet zou kunnen hebben. Maar jammergenoeg werd ik ’s nachts om half 4 wakker badend in het zweet, heb toen snel schone kleding aangetrokken en toen ging ik weer in bed liggen en kreeg ik het zoooo koud. Heb daarom ook maar een trui en sokken aangetrokken maar ook dit werkte niet echt. Het heeft anderhalfuur geduurd voordat ik het weer warm kreeg, niet een beetje warm maar erg warm. Echt van die dingen die bij koorts horen. Nou toen wist ik wel hoelaat het was. Want kuurtje 8 zou nou echt niet meer doorgaan. Ja hoor ’s ochtends even contact opgenomen met de chemo-unit en ze vonden het ook maar niks.

Die middag moest ik bij de oncoloog komen, want hij wilde me even zien en ook nog even onderzoeken, zag er allemaal goed uit. Moest wel weer foto’s maken van mijn longen en ook van mij hoofd om mijn holtes te bekijken. Ook dit zag er allemaal netjes uit.

Dus nu is het uitzieken en volgende week maandag eindelijk de laatste kuur….zucht