Maandag was het dan weer zover, ik kon nummer 3 gaan ophalen. Maar voordat ze je de kuur kunnen geven moeten ze wel eerst weten of je bloed wel de juiste waarde heeft. Dus altijd voordat je een kuur komt halen moet je eerst beneden bloed laten prikken, daarna loop je naar boven waarna je na 20 minuten de uitslag krijgt.
En ook nu kreeg ik het gerustellende antwoord ‘Bas! bloed is goed’. Mooooooi, trap dat infuus maar an dan. M’n Rode bloedlichamen en mijn bloedplaatjes waren iets gedaald maar mijn wittebloedlichamen waren gestegen, wat goed is!
Omdat je zo veel liters aan vloeistof binnen krijgt moet ik ook regelmatig naar de wc met m’n infuus kar. Elke keer als je binnenkomt zie je jezelf in de spiegel, en ik ben dus 2,3 keer naar de wc geweest en telkens zag ik mezelf achteruit gaan in die spiegel, de wallen onder me ogen werden met het uur groter en zwarter. Zo kan je goed zien dat die zooi weer naar binnen druppelt.
Voor de rest gingen de afgelopen dagen weer net zoals de eerste 2 kuren. Dus weer alle ‘normale bijwerkingen’.

Nu de chemokuren zijn begonnen begint dit alles, wat allemaal zo hectisch begon, een beetje zijn plaatsje te vinden in m’n bolletje. Want wat er allemaal gebeurd is in die 5 weken dat we op zoek waren naar wat die bult in m’n nek nou eigenlijk was is echt niet normaal! We hebben uitgerekend dat ik 24 keer naar het ziekenhuis ben geweest waarvan 2x opgenomen, voor een operatie onder algehele narcose, 2 biopties uit m’n nek, 1 uit m’n keel, beenmergpunctie, 5 keer wezen bloedprikken, 2 CT scans en dan hebben ze nog 10 keer met zo’n camera in m’n neus gehangen om m’n neusamandelen te bekijken wat geen fijn gevoel is! pfieu ben ik blij dat ik die paar weken in een soort van roes heb meegemaakt. 🙂