Nou geweldig! Heb de PET-scan er op zitten. Daarvoor moest ik om half 3 in Utrecht zijn. We waren er in 35 minuten. Lekker vlot dus. Bij het binnenlopen van het UMC is het eigenlijk meteen duidelijk dat je niet met een normaal ziekenhuis te maken hebt. Want wat lopen er hier echt veel zieke mensen. Het is niet te vergelijken met het St. Jansdal. Ik voelde me eigenlijk wel thuis hier. D’r lopen overal doktoren te stappen, dat bevalt me wel (: Lekker interessant doen.

Aangekomen bij de afdeling Nucleaire geneeskunde (die naam alleen al, lijkt wel thunderbirds) mocht ik plaats nemen in de wachtkamer. Er zaten een aantal mensen in de wachtkamer dus ik dacht van nou…duurt wel even voordat ik aan de beurt ben. Maar nee hoor precies om 14:30 mocht Meneer Mulder even meelopen.

Eerst werd het glucose gemeten in het bloed, deze was 5,1 geen idee wat dat betekend. Maar de broeder zei dat ik honger had. Dat klopte zei ik..? Infuus aangehangen en toen kon de radioactieve glucose inlopen. Nog even een valium tabletje in m’n hut, CD in de cd speler en pitten maar. Na een uur werd ik opgehaald voor de scan. Ook hier was het een uur liggen met Deadmau5 (random album title) op de achtergrond, heerlijk.

Volgens de jongen die mij hielp is alles goed gegaan. Dus nu even wachten op woensdag, want dan heb ik de eerste afspraak met m’n nieuwe Hematoloog. Van hem zal ik de uitslag krijgen van deze scan. En ik hoop dat hij dan mijn behandelplan kan vertellen.

Verder heb ik de foto’s van de CT-Scan van 1 september toegevoegd. De cd heb ik meegekregen van het St. Jansdal om af te geven in het UMC. Maar ik heb hem eerst zelf bekeken. Soort second opinion van Dr. Mulder.