Maandag 26-02-07, 10:30: Werd ik wakker gebeld door Dr. Temizkan oncoloog van het St. Jansdal. Hij vroeg “Bas maak je je nog druk? Ik heel serieus ja eigenlijk wel maar het gaat al een stuk beter sinds gister… ow ow oké, nou snap eigenlijk niet waarom je dat doet want ik kan niets vinden op de scan van vrijdag…” haha, wist echt niet wat ik tegen hem moest zeggen.

Eindelijk is het woordje ‘als’ uit m’n wereld. Want ik had het de afgelopen dagen echt heel slecht. Ik trok hem echt niet meer… De folders van www.stichtingbas.com waren namelijk binnengekomen en iedereen was eigenlijk druk met het verspreiden er van… dat was eigenlijk een beetje de druppel samen met het beultje in m’n nek. Want als de kanker nog steeds in m’n nek had gezeten dan kan ik niets voor al die mensen die nu druk voor mij zijn en sponsoren waarmaken… Maar nu heb ik geen excuus meer nu ga ik rammen voor jullie!