Wat een heerlijke wedstrijd vandaag weer in Honselersdijk! Het was verschrikkelijk weer, regen, regen en nog eens… hondeweer. Ik had er eigenlijk totaal geen zin in met dit weer… Had het rondje zelfs niet verkend. Maar de oorzaak daarvan was eigenlijk meer dat ik dan mijn materiaal heel en schoon kon houden, kende het rondje toch wel van voorgaande jaren.

[show3=08honselersdijk]1:Before!,2:After…,3:Ik ben de 2e van links…[/show]
12:30 Waren wij, de amateurs klaar voor de start. Weg waren we. Wonder boven wonder gingen we met z’n alle goed door de eerste modderbocht. Ik had een betere start dan vorige week in Berlicum omdat ik nu ergens in de middenmoot mocht starten en niet achteraan. Dit komt door de klassering van vorige week.
Tijdens het inrijden had ik het gevoel dat ik niet echt jus in m’n benen had. Maar toch viel dit erg mee tijdens de koers.
Het was echt een pracht koers! Het kwam nu echt aan op conditie en techniek. Nu konden we ons echt niet meer verstoppen in groepjes. Nu was het echt mountainbiken.
Ik denk dat ik top 30 geeindigd ben. Dat zullen de uitslagen vanavond uitwijzen. Dus dat is een stuk beter als vorige week in Berlicum waar ik 71ste werd. Maar alles boven alles, ik heb lekker gefietst.

[center][b]Uitslag 25e van de 75[/b][/center]