Het is toch duidelijk te merken wanneer ik geen zin heb om verhaaltjes te typen na een wedstrijd. Wanneer het allemaal niet zo lekker ging dus… Na 2 drukke weken school/stichting bas/werk/maquette’s verwachte ik niet zo heel veel van de op deze week programma staande wedstrijd.

Maar de maximaal test van afgelopen weekend heeft wel laten zien dat ik behoorlijk vooruit was gegaan sinds december. Dat was in ieder geval iets waar ik heel erg blij mee was. Deze positiviteit kon ik natuurlijk mooi mee nemen naar de wedstrijd in havelte! Wat te denken van mijn fiets. Hij stond er weer zo heerlijk bij in de garage dat ik er toch ook wel weer zin in kreeg! Zo’n fiets moet gewoon keihard gaan over single-tracks rammen.

Na een releaxed kort ritje waren we in Havelte, stoffig en winderig zoals eigenlijk altijd! Maar mij hoor je niet klagen…weer is wat anders :). Ingereden ingeschreven en was net op tijd bij het opstellen. Kon gelijk aan schuiven laten we maar zeggen.

Boem! Daar gingen de 80 amateurs het bos in. Het was een vrij smalle start en je kon er eigenlijk niets. Het was gewoon wiel aan wiel door het bos toeren. Ik dacht echt van nou gaan we nog wat doen. Ik kon aan mijzelf merken dat ik vandaag de gretigheid miste. Waarom weet ik ook niet precies. Misschien door alle heisa van afgelopen week… Na een halve ronde reed ik rond de 30e plaats en daar ben ik eigenlijk niet maar vanaf gestapt. Heb heel erg constant gereden. Maar de benen waren niet top. Heb mezelf er wel echt doorheen moeten sleuren om de benen te draaiend te kunnen houden. Daar ben ik dan wel weer erg blij mee, dat dat toch weer gelukt is. Gefinished op een 31e plek! Opzich niet verkeerd…Maar toch.

[center][b]van de 80 gestarte renners ben ik 31ste geworden[/b][/center][show3=08havelte]1:,2:,3:[/show]