En toen en toen en toen en toen deed ik het weer. Ik heb 2 afspraken gehad afgelopen maandag, ’s ochtends was eerst mijn eigen dr. Lokhorst aan de beurt. Ik was blij dat ik naar hem toe mocht want ik kon hem vertellen dat het gewoon erg goed met mij GAAT! Hij zei dat hij dat al aan me gezien had. Al snel ging het over mijn hartslag, die zo ernstig gezakt is sinds moederdag! Opeens is mijn hartslag 20 slagen lager. Dat is veel, echt heel veel. Mijn rode bloedlichamen zijn ook gestegen! Die zijn weer 9.2 en ook dat merk je op de fiets.

Uiteindelijk denken we dat ik gewoon een virale infectie heb gehad. Wat het herstel een beetje tegenhield. Misschien heb ik hier ook wel een beetje geluk mee gehad, ik denk dat ik anders te hard van stapel was gelopen met fietsen en trainen.

Op het moment dat ik bij dr. Lokhorst zat wist ik nog niet hoe alle uitslagen van de Cardioloog waren. Maar ik had niets te vrezen! Bij binnenkomst zei de cardioloog meteen Goed nieuws! In geen 1 test is naar voren gekomen dat er iets met mijn hart is. Geweldig dus. Bij de fietstest heb ik 300 watt getrapt. Een buitengewone goede conditie volgens de cardioloog. Ik vond dat hij het mis had, maar voor de tijd van het jaar zit ik er goed bij. Ik kan in ieder geval met een gezond lijf naar de Alpe.