Op 13 juni (mijn verjaardag) had ik 2 kaarten gekregen van m’n vriendin voor Coldplay Groffertpark! Ik wilde eerst met een vriend gaan, grapje. Nee hoor, Joanne mocht mee :). Wat een cadeau! Heurlijk. De kaarten hebben wel 2 maanden aan m’n prikbord gehangen voordat ik ze kon verzilveren. Het was geweldig, echt top.

Na een dag studenten-coach spelen kon ik eindelijk uit Zwolle naar Arnhem afreizen. Om daar samen met Joanne de trein te pakken naar Nijmegen. Vanaf daar kozen we ervoor om naar het Groffertpark te lopen ipv. met de pendelbussen. Het was 25 minuten lopen, dus dat viel reuze mee!. We waren om 18:30 al binnen de hekken. Dus na wat koffie, broodjes, cola hebben we een plekje gezocht tussen de mensen en kon het feest los barsten. Eerst was het de beurt aan de Flaming Lips, grappig maar niet zo bijzonder vond ik. 21:15 was het tijd voor de hoofdact; Coldplay! Nou dat was meteen goosebumps all over the place tot aan het eind van de avond. Natuurlijk kende je de nummers allemaal van de albums dus ook de teksten. Maar kreeg het toch wel een paar keer warm bij bepaalde lyrics. Zoals bij

Coldplay – Death And All His Friends
[i]No I don’t want to battle from the year to end[/i]
[i]I don’t want to cycle and recycle revenge[/i]
[i]I don’t want to follow death and all of his friends… [/i]

Hij heeft het dus over blijven vechten en je daar steeds maar weer voor moeten opladen. En in de laatste zin heeft hij het over ‘ik wil de dood en zijn vrienden niet volgen’ nou een vriend van de dood is volgens mij toch echt kanker. Dus dat was toch wel heerlijk om mee te schreeuwen dat ik dat ook niet wilde. Zo zijn er nog wel meer zinnen de er uit sprongen die avond.

Coldplay – The Scientist
[i]Nobody said it was easy[/i]

…Dan krijg je wel even kippenvel.
Het was echt een topavond, dus Joanne bedankt nog voor het cadeau! Voor meer foto’s klik je zoals altijd op de foto.