M’n vader zit me ontzettend aan m’n kop te zeuren dat ik stukjes moet blijven schrijven. Maar meestal heb ik hier totaal geen zin in. Op deze zondag morgen heb ik toch een beetje zin gevonden.

Oud en Nieuw heb ik gevierd met vrienden in Ermelo. Het was weer goed gezellig maar niet zoals anders. Ik zat er toch een beetje met een dubbel gevoel. Het kwam ook omdat m’n mond nog steeds niet helemaal genezen was. Ik kon nog steeds niet zonder blender over straat.
Ben dus tot 01:00 bij vrienden thuis geweest en daarna zijn we met z’n allen naar de Veluwe een kroeg in Ermelo gegaan. Het was wel lachen…maar ik had toch ook wel zin om ff flink mee te tanken, maar dat kon natuurlijk niet. Ik had ik het om 3:00 wel gezien en ben ik naar huis gegaan, met ook in het achterhoofd dat ik de dag daarop weer een kuurtje moest volgen.

2 Januari was het dan zover, nummer 7! Jemig nummer 7 al, echt niet normaal eigenlijk. Ik had ook zo geeeeeen zin in nummertje 7, zat er behoorlijk doorheen mentaal. Iedereen zegt ah hé Bas 2007 lekker nieuw begin, blabla en ik maar denken hallo,,, ik moet er nog 2!!!
Maar gelukkig hebben de vrouwen van chemo-unit me ’s ochtends weer een goeie pep-talk gegeven waardoor ik me weer een stuk beter voelde.

Afijn ook nu was mijn bloed weer goed! en kreeg m’n kuur groen licht. Het inlopen ging volgens plan, voelde me best redelijk na deze kuur. Deze hele week is eigenlijk wel goed verlopen. Denk ook dat dit komt omdat er deze week eigenlijk niks op het programma stond vergeleken met de week voor de kerstdagen, oud en nieuw etc. Ik ben op dit moment redelijk fit. Nu maar hopen dat die pauper-aften niet terugkomt in de 2e week, ben daarom ook elk uur heel fanatiek aan het tandenpoetsen en m’n mond te spoelen met zooi van omé dokter vogel.

Nu nog 1… en dan ga ik”echt” stappen.