‘Bas, vind je het leuk als we een spinningmarathon voor je gaan organiseren op de dag dat jij transplantatie hebt’. Vroeg mij docent Vormgeving.

Ja DUH! De docenten en studenten van Build Environment & Transport te Windesheim hebben een spinningmarathon georganiseerd voor Stichting B.A.S.! Dat niet alleen, ook hebben ze loempia’s en andere snuisterijen verkocht. Het heeft ook nog eens 4.000 euro op gebracht(!). Ze hebben dat ook nog eens gedaan terwijl ik mijn transplantatie had. Als dat geen extra boost positiviteit geeft weet ik het ook niet meer.

Kijk het geld is mooi en is ook ontzettend hard nodig. Maar wat ik nog veel mooier vind is de inzet van al die mensen. ‘Gewoon’ iets prachtigs doen voor iemand die je misschien helemaal niet kent. ‘Gewoon’ uit jezelf iets doen. Dan heb je het totale Alpe d’HuZes er goed begrepen. De emotie van niets kunnen doen tegen kanker omzetten in de kracht om wel iets te doen. Rescpect!

Vond het wel jammer dat ik er zelf niet bij kon zijn, ik had iets met een transplantatie van een donor ofzo… Gelukkig hebben we de foto’s van [b][link=http://www.keesbunk.nl/]Kees Bunk[/link][/b] nog.

[link=http://www.keesbunk.nl/overig/marathon/][image=upload/09nietvoorniets.jpg][/link]
[link=http://www.keesbunk.nl/overig/marathon/][image=upload/09quaad.jpg][/link]
[link=http://www.keesbunk.nl/overig/marathon/][image=upload/09loempia.jpg][/link]