Tjonge wat een heerlijke dagen zijn dit. Ik geniet op en top. Elke dag is weer een feest. Natuurlijk helpt het weer enorm. Want wat is er nu lekkerder dan heerlijke broodjes eten in de tuin met dit weer!

Dan heb je ook nog zo’n sport, fietsen geloof ik. Met dit weer is dat echt geweldig. Helemaal als je lichaam elke week beter wordt. Ik kan merken dat ik na het fietsen elke keer weer een beetje sterker wordt. Dat moet ook wel, want over 2 weken ga ik met Lennart richting de Mont Ventoux. Toch is die berg nog veel mithischer dan de Alpe d’Huez. Ik heb er zin in!

Afgelopen maandag heb ik een heerlijke training in de kroondomeinen gedaan. Een ongelooflijk mooi oerbos met veel hoogteverschillen, je kan je hier helemaal kapot rijden. Maar wel super goede training. Het was echt genieten in de avondzon, rammen over die paden. Iets waar ik echt veel aan de gedacht heb in m’n ziekenhuisbedje. Daar doe je het toch voor!

De trainingen die ik doe om weer beter te worden zijn erg verschillend, want zoals mij altijd verteld is; “Trainen is prikkelen” Oftewel Je traint zo efficiënt mogelijk door je lichaam elke keer maar te blijven prikkelen om beter te worden. Dat doe je dus door veel verschillende trainingen te doen. Daarom is het zo fijn dat ik een mountainbike en een racefiets heb. Op de mountainbike veel fluctuerende hartslagen dus veel meer inspanningen leveren dan een rechte weg wegtrappen op de racefiets. Veel verschillende prikkels. Zo probeer je een mix te vinden die bij je past en niet bang zijn om rust te nemen! Want die training wordt nog wel eens vergeten.

Nu zo een maand na de Alpe d’HuZes staan er een hoop foto’s online van “de” dag. Deze hieronder sprong er voor mij echt uit. Een hele, hele mooie foto van [b][link=http://www.franklodder.net/]Frank Lodder[/link][/b]. Deze foto geeft een perfect beeld weer van wat de week bij de Alpe d’Huez in houdt.

[image=upload/09lodder.jpg]

Meer foto’s van het evenement vind je [b][link=http://www.flickr.com/photos/opgevenisgeenoptie/collections/72157619033168102/]hier![/link][/b]!