Poo0h vorig week was weer een drukke week! Hoewel ik van iedereen op m’n donder krijg om rustig aan te doen blijft het toch lastig… Maar het gaat al een stuk beter. Ik ga nu elke avond om 21:30 naar bed, als dat tenminste kan want heb afgelopen paar dagen heb ik ’s avonds nog presentaties moeten geven of had ik andere verplichtingen. ’s Middags slaap ik kan ook nog van 3 tot 5 ongeveer…Dat zijn heel wat uren slaap. Maar het is nog steeds hoog nodig. Kan gelukkig wel merken dat wanneer ik meer slaap ik mezelf ook een stuk fitter en lekkerder voel.

Zoals ik net al zei afgelopen week veel voor de Stichting gedaan. Dindag ben ik naar de business 2 business beurs geweest in de Harder. Na 5 minuten rondlopen stond ik al op het podium en moest ik een zegje doen over Stichting B.A.S…daarna werd ik het podium afgetrokken door een journalist van Stad in bedrijf. Goeie contacten opgedaan daar.

Woensdagavond was het tijd voor een presentatie voor McDonalds, donderdag over dag een andere presentatie en donderdagavond was er een heuse spinningsmarathon georganiseerd voor Stichting B.A.S. door een teamgenootje van me.
Door al die bezigheden met presentaties etc. was ik vrijdag zo moe dat ik maar niet mijn tentamen ben gaan maken in Zwolle, wist toch niets van het tentamen af en even goed rusten was toch beter voor me.

In het weekend heb ik samen met Joanne voor m’n pa gekookt want steph was werken en mama was een dagje winkelen in Utrecht, had ze ook zeker verdiend. Dus waren mijn pa en ik alleen thuis dus ja… er moet toch ook gegeten worden dus dat konden Joanne en ik mooi doen hehe…het was zelfs lekker!

Maandag ben ik lekker naar de AutoRAI geweest in Amsterdam, wat een karren zeg heerlijk om daar weer rond te slenteren…en daar wordt je serieus echt moe van. Maar wel lekker moe!