Wanneer je conditioneel en lichamelijk aan de grond zit wil je maar 1 ding. Fit worden.
Na de eerste keer dat ik ziek werd heb ik dat gedaan door mee te doen aan dit enorm gave evenement [b][link=http://www.opgevenisgeenoptie.nl]Alpe d’HuZes[/link][/b]. In 2007 deden er 66 individuele deelnemers mee en 10 estafette teams. Ik deed samen met 2 vrienden mee onder de naam Stichting B.A.S., het was een fantastische dag. Hoe was erg gaaf om met al die mensen omhoog te rijden, allemaal mensen die hun broer/zus/vader/moeder/vrienden waren verloren aan die rotziekte kanker. Het deed mij zeker wat die dag.
Maar natuurlijk deden we dat fietsen niet voor niets, we hebben enorm veel geld opgehaald voor het [b][link=http://www.kwfkankerbestrijding.nl/]KWF[/link][/b]. In 2007 haalde we met al die kanjers 1,2 miljoen op en in 2008 zelfs 3,6 miljoen euro. Ongelooflijk toch? wat een bedragen!

In 2009 doet [b][link=http://www.stichtingbas.com]Stichting B.A.S.[/link][/b] weer mee aan dit grote evenement. Op 4 juni 2009 wil ik minimaal 2 keer de Alpe op!

Mijn persoonlijke motivatie is natuurlijk dat ik zelf weer te maken heb gehad met deze sluipmoordenaar kanker. Maar dat is niet mijn enige reden. Ook Louis Wessels is mijn reden! Hij heeft mij ontzettend geholpen met haptonomie. Voor mij betekende dat heel erg veel. Hij heeft mij duidelijk gemaakt dat je zo ontzettend veel met je kop kan. Ik heb dan ook veel met Louis gepraat over mijn ziekte.
Oktober 2008 zat ik in de wachtkamer oncologie in Harderwijk. Ik had die ochtend net het verschrikkelijke telefoontje gehad, de ziekte is terug. Ik zit daar te wachten tot ik het kamertje van mijn oncoloog in mag. De deur gaat open en wie komt daar uit lopen… Louis Wessels, net heeft hij ook verschrikkelijk nieuws gehad. Alvleesklier kanker. Nou daar kon ik toch echt even niet bij. Louis is op 31 december 2008 overleden aan de gevolgen van die… ziekte. Daarom wil ik nogmaals die klote berg op. Ik wil iets aan de onmacht doen!

Daarom hoop ik dat jullie mij willen [b][link=http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/acties/Bas-Mulder/Stichting-B-A-S]steunen![/link][/b]

[b][link=http://www.opgevenisgeenoptie.nl/over/watisalpe.php]Meer informatie over wat er PRECIES met het geld gedaan wordt kan je hier vinden.[/link][/b]
[image=upload/09kwf.jpg]