Mensen! 2006 wat een jaar… 2006 begon voor mij supergoed, ik was super gemotiveerd met mijn voorbereidingen bezig voor het nieuwe mountainbike seizoen. En wat was ik goed op weg, in maart deed ik een hele goeie maximaal test, aan die test kon je echt zien dat ik een basisconditie had waar je U tegen zegt…en was dus perfect om mijn trainingen op door te borduren. Het kon niet stuk. Dat kon ook niet tot ongeveer eind mei. Vanaf toen begon ik niet lekker in mijn vel te zitten…op mijn stage kon ik mijn kop er moeilijk bij houden, trainingen sloegen niet aan. Het liep gewoon niet zoals het moest lopen. Wij hadden toen nog geen idee van wat er aan de hand was…nu weten we wel anders :)…Maar heb wel in 2006 mijn MBO Bouwkunde diploma gehaald toch ook niet mis, en dan begonnen met HBO Bouwkunde in Zwolle.

Ik geloof er altijd in dat als het 1 dag slecht gaat het een andere dag 2x zo goed MOET gaan…omdat dan alles in evenwicht moet zijn. Dus laat 2007 maar komen, dat wordt mijn jaar!

Dit jaar doet ik maar niet aan vuurwerk…en al helemaal niet aan zwarte strijkers…

Bedankt voor alle steun! En tot 2007