Afgelopen week waar een mijlpaal gehad in het fietsen! Voorgaande jaren ging ik altijd met de racefiets met de ‘groep’ mee. Deze groep is ontstaan door een aantal wedstrijdrijders die samen gingen trainen, vertrek om 18:15 bij hotel Stadsdennen. Dit is door de jaren heen uitgegroeid tot een groep van soms wel 40/50man. Er wordt dan altijd een vast rondje gereden; Ullerberg > Staverden > Stakenberg > Vierhouten > Elspeet > Uddel > Aardhuisweg > Amersfoortseweg > Legerbasis > Molen > Garderen > Speuld > Drie > Ermelo. (zie google maps).
Iedereen fietst hier ook alsof het de wedstrijd van hun leven is. Haha, echt waar, wat een mafkezen zijn het soms. Er worden dan ook met gemiddeldes van boven de 40km/h gereden. Met de groep mee gaan was voor mij altijd een erg goeie training. Het is voor mij bijvoorbeeld ook weer een doel om voor het einde van het seizoen een heel rondje mee te kunnen rijden. Maar wat was nou die mijlpaal? Ik kon het maandag alweer volgen tot Elspeet! Toen we daar aankwamen had ik wel een gemiddelde hartslag van 173 maar wel bij een gemiddelde snelheid van 44hm/h. Ik was erg tevreden. Het gaat dus allemaal steeds beter. Er zit gelukkig een stijgende lijn in alles.

Afgelopen zondag heb ik weer doel voor 2007 volbracht…chillen in Bloemendaal. Heb tijdens m’n kuren vaak aan dit heerlijk oort gedacht, met haar perfecte muziek en dat bij deze temperaturen. Dit was dan ook echt genieten, vooral omdat ik weet dat dit allemaal niet zo vanzelfsprekend is.