Lieve sms-bombaderende mensen. Vandaag de eerste dag na de mijn eerste chemo-kuur. Vanacht heb ik lekker geslapen. Vanochtend toen ik wakker werd meteen even een pil genomen tegen ernstige misselijkheid wat de dokter me had aanbevolen. Vandaag ben ik misselijk geweest, had ik het de ene keer heel koud en de andere keer weer heel warm. MAAR! toen ik vanochtend in de spiegel keek zag ik dat mijn bult in m’n nek al 2 keer zo klein was! kijk dat geeft de burger moed!
Gelukkig kon ik naast deze bijwerkingen heb ik al mijn maaltijden goed kunnen verteren! Want het is natuurlijk ontzettend belangrijk dat je je lijf goed blijft vullen met voeding, omdat zo’n chemokuur een beste aanslag is op je lichaam en niet alleen op de kankercellen maar ook op je gezonden cellen. Nu morgen maar is bekijken hoe het gaat.