Dames en Heren, Nu ben ik dan 3 dagen onderweg met chemo in me lijf. De eerste dag na de chemo best misselijk zoals jullie hebben kunnen lezen. De tweede dag was eigenlijk een beetje hetzelfde liedje, misselijk, droge lippen, koude en warme rillingen. Hoort er allemaal bij. Gister heb ik met dat mooie weer toch even de racefiets gepakt, had mezelf goed aangekleed en ben even lekker wezen trappen, heerlijk was dat! Ik kwam niet echt voorruit maarja dat was te verwachten natuurlijk. Na 45 minuten was ik alweer thuis, helemaal uitgeteld alsof ik een wedstrijd op me mountainbike had gefietst van 2 uur waar ik helemaal tot aan het gaatje was gegaan. Snel douche en me bed in. Heb toen 2 uur als een blok geslapen.
De avond voelde ik me toch niet echt top, maar kon wel een vorm van vooruitgang zien, rond een uurtje of half 11 klaarde ik opeens erg op! en ben ik me bed ingkropen en hoopte dat ik me vandaag net zo zou voelen, opzich voel ik me nu best goed, nog wel misselijk in me buik maar ik hoop dat dat weg gaat in de loop van de middag. Nu eerst de stad in opzoek naar mutsen. Als jullie nog suggesties hebben kwa mutsen petjes etc. laat het me weten, kan alles gebruiken 😉