2008 is voor mij erg goed begonnen. Niet alleen op school alles gehaald (tot nu toe) maar ook het fietsen gaat lekker! Ik wist echt totaal niet wat ik van mij zelf kon verwachten vandaag. Maar het ging lekker! Heb heel lekker gefietst iets wat voor mij enorm belangrijk is.
Achteraan mocht ik van start gaan, het was dus zaak om zo snel mogelijk om de files te komen. De start… weg waren we, meteen in de start-straat een valpartij, omdat dit de eerste wedstrijd is kunnen sommige mensen rare sprongen maken. Door slim de buitenbocht te gebruiken kon ik zo de files ontwijken. Dit is toch wel erg anders als bij de elite.
De rechte stukken kosten mij het meeste kracht. Dit is echt vol doorknallen. Maar heb lekker kunnen volgen.

Ten opzichte van mijn laatste wedstrijden eind 2006 kan ik echt merken dat ik anders op de fietst zit. in 2006 had ik bijna nooit kracht in m’n benen en was het altijd pap. Nu kan ik merken dat ik gewoon kracht in mijn benen heb. Vandaag kreeg ik echt het gevoel van de junioren weer terug…(het gaat vanzelf gevoel)…

Dit gevoel hoef ik maar tot het NK vast te houden 🙂

[center][b]Uitslag 71e van de 120[/b][/center]
[image=img/08berlicum.jpg]