Oké dan!, ik weet wat mijn behandelplan is. Vandaag ben ik naar mijn behandelend Oncoloog geweest Dr. Temizkan. Hij vertelde mij dat ik nu een Chemokuur ga krijgen, héhé eindelijk weten we het. Ik krijg morgen op de afdeling in het ziekenhuis waar je deze troep krijgt een uitgebreide uitleg er over.

Maandag krijg ik mijn allereerste kuur, de CHOP Kuur wel te verstaan, dit staat voor een hoop medische onzin waar ik jullie niet mee wil vermoeien. Ik ga in totaal 8 kuren krijgen om de 2 weken. Hoogst waarschijnlijk zal ik in ongv. 10 dagen kaal zijn, zo snel gaat dat!! Maarja een muts doet wonderen, dus achja…andere bijwerkingen zijn misselijkheid, braken en dat soort dingen maar daar kunnen we nu zo weinig over zeggen omdat het zo verschrikkelijk persoons afhankelijk is. De dagen na maandag zal ik te weten komen hoe ik reageer op deze chemische bende.

Klinkt misschien raar, maar ik ben zo blij dat ik nu weet wat het is en dat we eindelijk kunnen gaan beginnen heb nu wat om tegen te vechten! kom maar op.