Einde van het tijdperk chemokuren natuurlijk (;

[image=upload/09beginvanheteinde.jpg]

Het is nu zondagavond en ik zit achter mijn laptop in het UMC! Want ik ben er al. Vrijdag werd ik gebeld door de afdeling hematologie of ik zondagavond al wilde komen. Maandagochtend is namelijk het inbrengen van het infuus gepland. En daarvoor moeten ze ook nog weten wat het huidige bloedbeeld weten. Dat is dus net gedaan en het is goed. Voor de liefhebbers.

HB 7,8
Leuco’s 5,4
Trombo’s 188

Het is dus zover eindelijk de laatste. Het blijft echt heel erg raar. Want het voelt wel als de laatste. Maar meteen denk je aan 2 jaar terug. Toen dacht ik namelijk precies hetzelfde en toen kwam het ook terug. Daar zit ik dus nu een beetje mee. En dat is nou dat vertrouwen dat ik terug moet krijgen.

Ik begin me nu ook te realiseren hoe ik mijn weblog eigenlijk schrijf. Het zijn eigenlijk allemaal stukjes tekst die ik een beetje aan mijzelf schrijf, realiseer ik nu. Gewoon 1 grote zelf reflectie. Want zoals hierboven, ik schets eerst het probleem waar ik mee zit. Daarna geef ik de oplossing… De oplossing is eigenlijk altijd simpel maar nu ik het opschrijf word het opeens tastbaar en duidelijk. Grappig…

De zenuwen gieren door mijn lichaam. Ik zit de hele dag al te rillen en te doen. Vandaag had ik dan ook lekker wat afleiding, want ik ben met vrienden naar het WK veldrijden geweest in Hoogerheide (zuidwest Brabant). Jammer dat de Nederlanders niet voor het podium reden maar het was wel bere gezellig.

Het gaat dus beginnen, omdat ik waarschijnlijk erg gaar ga zijn zal ik niet echt zin hebben om teksten te gaan typen daarom ga ik jullie op de hoogte te houden via, [link=http://nl.wikipedia.org/wiki/Twitter][b]Twitter[/b][/link]. Ik kan via mijn telefoon zinnetjes intypen van wat ik aan het doen ben, of hoe ik mij voel. Deze verschijnen dan boven aan deze pagina. Lache toch!

Nog even mijn adres:
[b]Bas Mulder (kamer 24)[/b]
[b]Afdeling B2-Oost Hematologie[/b]
[b]UMCU[/b]
[b]Heidelberglaan 100[/b]
[b]3584 CX Utrecht.[/b]